De inhoud van de WRM Training

 

De cursus bestaat uit 2 delen.

HET EERSTE DEEL IS THEORIE

We behandelen hierin het examenprotocol. Stap voor stap nemen we het protocol van het IBKI door zodat je optimaal bent voorbereid en dat je niet voor verrassingen komt te staan.

HET PRAKTIJKGEDEELTE

Na het behandelen van de theorie vindt het praktijkgedeelte van de training plaats. Je geeft praktijkles. Onze verkeerscoach coacht je daarbij. Tijdens de praktijkles gebruik je een eigen lesvoertuig. Mocht je daar niet over beschikken, dan kun je in overleg een voertuig van Verkeersacademy Querido gebruiken. Wij zijn hierin uniek want we kijken samen naar de route van je examen en we kunnen zelfs een cbr leerling voor je regelen. Ook bij de dag van je examen is het mogelijk om eerst nog alles door te nemen met je Verkeerscoach van Verkeersacademy Querido.

 

 

Marieke de Boer ging u voor, lees hier haar verhaal:

 

Ik heb bij René de stage tot rijinstructeur gevolgd. Na een hele slechte ervaring bij een andere rijschool ben ik op zoek gegaan naar een goede opleider. Al snel kwam ik bij René uit. René liet mij zien hoe hij een les gaf en ik zag meteen dat ik mijn lessen ook op die manier wil geven. Ondanks dat ik in Spijkenisse woon, wilde ik erg graag de stage bij René volgen en ik heb hier dan ook geen moment spijt van gehad. Ik heb de stage als super leerzaam en leuk ervaren. Ook heeft René mij begeleid tot aan het eindexamen 3A. Deze heb ik dan ook in één keer behaald. Als ik het over mocht doen had ik graag de gehele opleiding bij René gevolgd. Bedankt René, ik heb veel van je geleerd!