Wat zeggen onze klanten?

Sharon Hermans Smit uit Lelystad

Vorig jaar heb ik besloten om het roer om te gooien en de opleiding te gaan volgen voor Rij-instructrice. Vorige week maandag geslaagd Whoop whoop🎊🥳. Al snel kwam ik na wat zoeken voor een geschikte opleider bij René . Na een prettig gesprek besloten om bij René de opleiding te volgen. Het contact is makkelijk, kan René alles vragen en je bent gegarandeerd van een stageplek. René laat je al snel kennismaken door je mee laten rijden om te zien hoe het er in de lessen aan toe gaat.De opleiding is niet makkelijk maar dat kan ook niet anders met zo’n verantwoordelijke baan.Veel zelfstudie en doorzettingsvermogen heb je nodig.Daarnaast is René motiverend en positief. Een goed voorbeeld hoe les te geven.Heel prettig je aanwezigheid bij de praktijk ervaringen je motiverende en geruststellende woorden en je vertrouwen in mij.

Bing Thé uit Almere

Na mijn besluit om een carrière switch te gaan maken van financieel adviseur naar rij-instructeur, zocht ik een goede opleider. Ik kwam uit bij René, het 1 op 1 les krijgen en een stageplek sprak mij erg aan. Ik ondervond al snel dat ik een juiste keuze had gemaakt. De aanpak, humor en gedrevenheid van René was mij op het lijf geschreven. Tijdens de opleiding had ik flinke tegenslagen in de privé sfeer. René gaf de juiste ondersteuning en bleef mij motiveren om door te gaan. Nu ben ik instructeur en ga mijn eigen rijschool beginnen, echt geweldig. Ik kan René aanraden, mocht je de opleiding tot rij-instructeur willen gaan volgen.

Houria Mouchih

Ik heb de opleiding tot Rijinstucteur gedaan bij Verkeersacademy Querido en moet er heel eerlijk bij zeggen dat dit de BESTE keuze was! Je kan alles bespreken en plannen met Rene wat super fijn was voor mij! Wij hebben dit stap voor stap gedaan dus je wordt nooit aan je lot overgelaten! Super gezellige gesprekken tot serieus werken in de lessen. Dus eerlijk en behulpzaam! Ik zal iedereen deze enorme leuke gezellige en leerzame verkeersacademy aanraden!! Je zult er zeker geen spijt van kriijgen. Door de goede lessen die er worden gegeven slaag je 100%! Rene bedankt voor je inzet enthousiasme en de goede zorgen!!

Marieke de Boer uit Spijkenisse

Ik heb bij René de stage tot rijinstructeur gevolgd. Na een hele slechte ervaring bij een andere rijschool ben ik op zoek gegaan naar een goede opleider. Al snel kwam ik bij René uit. René liet mij zien hoe hij een les gaf en ik zag meteen dat ik mijn lessen ook op die manier wil geven. Ondanks dat ik in Spijkenisse woon, wilde ik erg graag de stage bij René volgen en ik heb hier dan ook geen moment spijt van gehad. Ik heb de stage als super leerzaam en leuk ervaren. Ook heeft René mij begeleid tot aan het eindexamen 3A. Deze heb ik dan ook in één keer behaald. Als ik het over mocht doen had ik graag de gehele opleiding bij René gevolgd. Bedankt René, ik heb veel van je geleerd!

Jay Bruins uit Lelystad

Bedankt voor de geweldige rijlessen René… mede door jou ben ik in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs!

Jim-Peter Haazen uit Lelystad

Bedankt René…. Verkeersacademy Querido is echt de beste rijschool, na andere rijinstructeurs te hebben gehad bij andere rijscholen kan ik dit weten… dit is een aanrader als je écht je rijbewijs wilt halen!

Ananda Jonker uit Biddinghuizen

Ja waar moet ik beginnen zo begon ik ook met mijn proefles begin 2015 heel zenuwachtig maar had snel door dat René Querido van Verkeersacademy Querido heel rustig was en dat voelde heel goed. Door omstandigheden kon ik niet verder maar eind 2016 knaagde het nog steeds mensen om me heen gaven allemaal rijscholen door maar ik blijf aan René van de Verkeersacademy Querido en heb toen contact opgenomen voor me eerste rijles. Met heel veel zenuwen heb ik de les doorstaan René haalde vrij snel die zenuwen weg en haalde het positieve van mij naar boven daar door zakte mijn faalangst naar beneden. René blijf het zelf vertrouwen van mij steeds naar boven halen dat ik het wel kon en ja hoor 28 lessen verder kan ik met trots zeggen dat ik vandaag geslaagd bent voor me rijbewijs ik had dit nooit gekund zonder jou René bedankt voor al jou positieve inzet geduld en voor alle gezelligheid in je lessen ik heb genoten en veel gelachen en geleerd .bedankt voor alles René

Melvin Bax uit Lelystad

Nog niet zo lang geleden begon ik met lessen, en nu 24 lesjes verder heb ik afgelopen vrijdag me rijbewijs in 1 keer gehaald! En dat door de toplessen van René Querido. Dus voor de mensen die nog een rijschool zoeken waar je echt super wordt behandeld en wordt gerespecteerd, zou ik zeker voor Verkeersacademy Querido kiezen.

Sanne Offerman uit Lelystad

Ja, toen was het zo ver ik ging kijken voor een goede rijschool. Via mijn oom kreeg ik de tip om eens een proefles te nemen bij Verkeersacademy Querido, ik was meteen verkocht dit wordt hem dacht ik bij mezelf. Een rijinstructeur met een enorme passie dat was, wat ik meteen al door kreeg. René Querido en ik hadden altijd leuke lessen. René is een positief persoon en dat merkte je iedere les weer. Kritisch, oprecht en energiek zijn drie goede woorden die bij René passen. Waar we samen keihard voor hadden gewerkt werd beloond ik heb gisteren in 1 x mijn rijbewijs gehaald! Een TOP prestatie van ons beide al zeg ik het zelf! René ontzettend bedankt.

Orlando Rosenboom uit Lelystad

Zo ook ik mag dan eindelijk de weg op straks, of het lessen nou heel lang duurde of juist heel kort want vanaf maandag zijn we eigenlijk pas echt vollop aan de slag gegaan. Hier hebben we aardig wat gelachen en toch ook kritisch op de belangrijke momenten die combinatie werkte perfect en daarom René bedankt voor het les geven en ik zie je straks niet meer op dat stoeltje maar misschien wel voor me rijden!

Agusto Rinsampessy uit Lelystad

Dankjewel René Querido voor de rijlessen en de hulp om het vertrouwen in mijzelf weer te herstellen, lachen gieren brullen met jou als persoon, en met je kennis en kunde als professional! Thumbs up! bedankt René!!

Layla Simons uit Lelystad

Vandaag ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs. Zelf kan ik het nog niet helemaal geloven. René en ik hebben hier heel hard aan moeten werken, want de rijlessen gingen met vallen en opstaan. Door onze inzet kan ik eindelijk zeggen dat ik vandaag in 1 keer ben geslaagd voor het praktijk-examen. Heel erg bedankt René voor alles en het geduld, maar ook de kritische blik tijdens de lessen!

Anne Ruifrok uit Moerkapelle

De manier waarop René met zijn leerlingen omgaat is heel bijzonder. Ik heb nog nooit een man ontmoet met zoveel geduld. Wat ik daar heel hard voor mezelf leer is dat je niets fout doet, je leert en dat gaat stapje voor stapje. 
En ook al ben ik dood chagrijnig, René is altijd vrolijk! 
Hij begeleid je super goed, maakt grapjes zodat het leuk blijft, niet alles hoeft serieus.
Hij heeft super veel mensen kennis. Onzeker of niet, René stelt me echt op mijn gemak dat lukt niet veel mensen.
Kortom, en dit meen ik echt, René is een van de beste rij instructeurs die je je kan wensen!
Ohw en trouwens, als je bij hem in de auto zit, pas dan op voor z’n mooie velgen. Die zijn hem heilig!

Je bent een topper René

Kirsten van Dijk uit Lelystad

Na een aantal zeer leuke, sfeervolle maar vooral leerzame lessen afgelopen vrijdag 16-12-2016 in 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen! Tijdens de lessen werd continu gezocht naar de beste leeromgeving voor jou als persoon, wat dus leidt tot het gewenste resultaat! Bedankt voor alle leuke lessen en vele leermomenten. En zeker een aanrader voor iedereen die graag zijn rijbewijs wilt halen!

Rochelle Uijtendaal uit Lelystad

René zei bij de eerste rijles dat ik aanleg had en dat is ook zo gebleken, want ik ben in 1 keer geslaagd. 
Alle rijlessen waren leuk en leerzaam.
René weet iedere leerling te motiveren om steeds een beetje beter te worden. 
Super bedankt!
Het is zeker een aanrader voor iedereen die rijlessen wil volgen die zenuwachtig en nerveus is, René zorgt ervoor dat je rustig je examen kan halen!

Jamie Mank uit Lelystad

Deze week in 1 x geslaagd voor mijn rijbewijs!
Het was bloed, zweet en tranen maar oh wat heb ik veel gehad aan de lessen van René!
Altijd in voor een gezellige babbel, hij had er begrip voor als ik even niet lekker in m’n vel zat.. Maar ondanks dat ging hij altijd voor de volle 100% voor de lessen. Hij is zeker een aanrader!

René nogmaals bedankt voor de goede en gezellige lessen.

Esmeralda Smit uit Lelystad

“Ik ben vorige week geslaagd voor mijn rijbewijs!! Dit heb ik mede te danken aan Rene Querido, hij heeft heeeel veeeel geduld met mij gehad. En mij geholpen met mijn faalangst problemen. We hebben heel veel leuke rijlessen gehad. Dankjewel Rene !! Ik kijk terug op een fijne periode waarin ik mijn rijbewijs heb mogen halen”

Patricia Simons uit Lelystad

“René….. bedankt voor de geweldige maanden. Maanden van stress maar ook veel mooie en leuke momenten . maanden waarin wij samen naar dit prachtige resultaat hebben toegewerkt en geleefd. Zal jou niet heel snel vergeten. Ik ga het je nog 1 keer zeggen en daarna niet meer, is natuurlijk niet de bedoeling dat je naast je schoenen gaat lopen. Nou daar komt ie dan. RENE JE BENT EEN KEI IN LESGEVEN”

Danan uit Lelystad

“Ik heb een super leuke ervaring gehad bij René! een echte aanrader, René heeft veel geduld en staat altijd voor je klaar. Ik heb mijn rijbewijs in 1x gehaald!”

Sander Jacobs uit Lelystad

Tja dan ben je 16,5 jaar, en moet je een rijschool gaan uitkiezen. Ik heb een proefles gehad bij René Querido en daar gelijk een goed gevoel aan over gehouden. Ik begon 24 Oktober met rijlessen, en door René zijn ervaring, rust, en bekwaamheid ben ik op het CBR niveau gekomen binnen 3 maanden. Het waren leuke, leerzame rijlessen. Wij hadden het altijd over voetbal, Wie wordt er nou kampioen? Door mijn doorzettingsvermogen en zijn vakbekwaamheid ben ik op 26 februari in 1 keer geslaagd na 20 rijlessen. Ik zal iedereen deze rijschool adviseren, omdat het een toffe rijschool is!

lidian

Lidian de Blouw uit Lelystad

Wat een top ervaring is dit geweest! Door René heb ik in 1 x mijn rijbewijs weten te behalen. Een geweldig cadeau waar ik voor de rest van mijn leven wat aan heb. René staat altijd voor je klaar en heeft super veel geduld. Hierdoor vond ik het erg fijn om René Querido als rijinstructeur te hebben. René haalt het beste in je naar boven, zeker een aanrader! En nu op naar veel veilige kilometers!

Latifa Souhli uit Dronten

Yesssss me rijbewijs is echt binnen René, ontzettend bedankt voor de goede uitleg, geduld en de leuke en gezellige rijlessen. Ik heb harstikke veel geleerd bij jou! Ik kan nu met een heel goed gevoel de weg op en dat heb ik allemaal aan jou te danken!

Nancy de Groot uit Lelystad

Vandaag op 17 december 2015 mocht ik examen doen om af te rijden en 3x raden……… IK BEN GESLAAGD! Dit komt mede door de goede hulp van mijn rijinstructeur René Querido. Dankjewel lieve René, je bent echt een topper! Op naar heel veel veilige kilometers!

Dylan van Geldorp uit Lelystad

Mijn rijinstructeur René Querido gaat door tot dat hij alles uit je hebt gehaald. Ik ben zo blij dat ik na een nare ervaring deze toffe rijschool heb gevonden. De lessen die ik heb gehad zijn allemaal heel nuttig geweest. De afspraken die ik heb gemaakt werden altijd precies nagekomen, René is altijd precies op tijd aanwezig. Ik raad jullie allemaal deze rijschool aan dus zoek niet verder!

Saskia Kishun uit Lelystad

In 2013 ben ik begonnen met rijlessen bij 1 van de grootste rijscholen in Nederland. Helaas betekenen groot en professioneel niet altijd het zelfde! Hierna heb ik gekozen voor 1 van de grootste rijscholen uit Lelystad zonder enig resultaat want na 6 mislukte praktijkexamens had ik bijna de hoop opgegeven toen ik getipt werd om het bij Verkeersacademy Querido te proberen.Na een proefles wist René Querido direct dat het hem zou lukken om miij te laten slagen. Na 6 verschillende rijinstructeurs kan ik zeggen dat René Querido de beste is met zoveel passie.voor zijn vak. Bedankt voor de uitgebreide uitleg elke keer weer, de mooie tekeningen en vooral de gezellige en leerzame tijd. Bij Verkeersacademy Querido ben ik in 1 x geslaagd!

Jeffrey ter Maten uit Lelystad

Toprijschool In ongeveer 2 maandjes heb ik mijn rijbewijs gehaald. Ondanks mijn eigen rijstijl heeft René Querido er voor gezorgd dat ik in 1 x ben geslaagd. Bij het plannen van afspraken werd altijd rekening gehouden met mijn drukke agenda waardoor ik toch in een heel kort tempo klaargestoomd ben voor het examen. Verkeersacademy Querido is een echte aanrader, René Querido is een top instructeur met engelengeduld en bij hem staat de leerling echt op de 1e plaats.

Fuda van Diggelen uit Lelystad

Toen ik begon met lessen bij René was het meteen gezellig. Ondanks mijn lakse/luie houding wist hij me altijd gemotiveerd te houden om het tijdens de rijlessen steeds beter te doen. René is super geduldig en bleef ook kalm tijdens mijn mindere ochtend uurtjes. Het was fijn om met hem te lessen en er werd altijd rekening gehouden met wanneer ik het liefst wilde lessen. Voor mensen die nog twijfelen: neem een gratis proefles!

Josca Zuijdgeest uit Lelystad

Autorijden….Aan het begin van de rijlessen niks voor mij, soms zelfs met tegenzin in de auto. Het ging steeds beter en ik begon het zelfs een beetje leuk te vinden.Toen het examen dichterbij kwam hebben René Querido en ik er heeeeel hard naar toe gewerkt! Met resultaat! IN 1 x GESLAAGD!! Dankjewel René

Fleur Nijdam uit Lelystad

Mijn rijopleiding bij Verkeersacademy Querido heb ik als ontzettend prettig ervaren. Ik moet toegeven dat ik met tegenzin begon aan de rijlessen, omdat ik zelf de drang niet had om mijn rijbewijs te halen. Mijn ouders wilden dit echter wel graag. Al snel werd mijn tegenzin weggenomen door René Querido die mij fantastisch begeleid heeft. René hielp me altijd goed en stond open voor mijn ideeën en onzekerheden. Door situaties op te zoeken die mij onzeker maakten, werd mijn onzekerheid over desbetreffende situaties weggenomen waardoor ik de volgende keren zonder moeite overal langsreed. Ik heb elke week gelest en dit was erg belangrijk. Door het rijden elke week te oefenen werd ik snel behendiger in de auto en het leidde uiteindelijk tot een fantastisch resultaat! in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Ik heb een heel fijne en leerzame tijd gehad tijdens mijn rijopleiding, waar ik met enorm veel plezier op terugkijk.

Rogier Schoone uit Swifterbant

Via een goede vriend hoorde ik goede verhalen over René Querido als rijinstructeur. Ik besloot me aan te melden voor een proefles en heb direct daarna voor deze rijschool gekozen. De rijlessen heb ik als zeer prettig ervaren, met René als instructeur kun je ook lachen tijdens de rijles. De lessen waren zeker niet saai omdat ze bij deze rijschool ook naar meerdere plaatsen rijden tijdens je rijlessen. René is op de juiste punten kritisch, ik ben in 1 x geslaagd met 25 rijlessen. Deze rijschool is een echte aanrader!

Felicia Themen uit Amsterdam

Bent u, net als ik een enorme bangerd in een auto? Durft u, net als ik niet naast de bestuurder te zitten en weet u net als ik altijd beter te rijden dan de bestuurder zelf? Zou u ondanks al uw angsten toch ook heel graag de auto zelf willen kunnen besturen? Dan adviseer ik u absoluut om bij René te beginnen. Binnen 1 jaar moest ik van mezelf kunnen rijden. Totaal gefrustreerd nadat ik, na een half jaar van 4 rijlessen volgend in de week zakte voor het eerste rijexamen ging ik voor een second opinion naar René Querido. Zijn antwoord was duidelijk. Ik kon nog helemaal niet rijden. Ik was erg onrustig en angstig achter het stuur. Ik besloot na een duidelijk en prettig gesprek met René verder te gaan. Binnen enkele maanden heeft René mij mijn foute rijgedrag afgeleerd en volledig opnieuw perfect leren rijden. Vanaf dag 1 geloofde René in mijn kunnen en heeft mij in mezelf doen geloven en niet laten opgeven. Ik ben nu volledig over al mijn angsten heen en zit elke dag zelfverzekerd en rustig achter het stuur. Het mooiste compliment wat ik heb gekregen is van onze 12-jarige dochter. Zij vindt het prettiger in de auto met haar mama achter het stuur omdat ik zo rustig en beheerst kan rijden ipv haar vader die al ruim 15 jaar kan rijden. Al deze credits geef ik aan René Querido die mij dit heeft geleerd.

Redouane Benaissa, Bedrijfsleider KFC Lelystad

Jaren heb ik last gehad van een nare ervaring in het verkeer waardoor ik altijd met lichte rijangst en tegenzin rijlessen nam bij wel 5 verschillende rijscholen. Het verschil bij Verkeersacademy Querido was dat René Querido serieus met mijn probleem aan de gang ging en stapsgewijs mij van mijn rijangst verloste. Er werden speciale technieken uitgevoerd en mede door de passie en het geduld van René kwam voor mij de oplossing. Door deze manier van lesgeven ben ik in 1 keer geslaagd! Deze rijschool is oprecht een aanrader als je serieus je rijbewijs wilt halen.

Gerwin Hagenbeek uit Swifterbant

Bij Verkeersacademy Querido ben ik in korte tijd goed begeleid en bij de proefles had ik direct al een goed gevoel. René Querido is een sociale man die je echt wilt helpen en dat heb ik als zeer fijn ervaren. Hij is kritisch wanneer dat nodig is en dat heeft me in de juiste richting geholpen met theorie, tussentijdse toets en het praktijkexamen. Ik kon goed merken dat René zeer veel ervaring heeft en mij goed kon begeleiden. Kortom een hele fijne samenwerking met een mooi resulaat, een echte aanrader!

Alain Schoop uit Kampen

Ik heb mijn (hele korte) rijopleiding bij Verkeersacademy Querido als zeer prettig ervaren. Nadat ik bij een andere rijschool een keer was gezakt voor mijn rijexamen, ging ik op aanraden van een vriend lessen bij Verkeersacademy Querido. René Querido gaf mij meteen bij de proefles al het gevoel dat hij er alles aan zou doen om mij te laten slagen voor mijn praktijkexamen. Ik heb uiteindelijk 5 lesuren gehad van René, die uren waren best intensief. René is kritisch tijdens de lessen, maar geeft zeker op een positieve manier feedback. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik super scherp mijn examen in ging. En met resultaat! Bij Verkeersacademy Querido ben ik in 1 x geslaagd. Ik raad iedereen aan om bij Verkeersacademy Querido te gaan lessen. René heeft passie voor het vak en geduld om je er doorheen te slepen.

Daniel Francisco uit Lelystad

Mijn instructeur René Querido had veel geduld met mij. Stap voor stap hebben we aan mijn techniek gewerkt, mijn zelfvertrouwen in de auto en met een geweldig resultaat! Ik ben in 1 x geslaagd voor mijn rijbewijs. Rust en duidelijkheid maar ook humor, ik heb met heel veel plezier gereden bij Verkeersacademy Querido, deze rijschool is eigenlijk voor iedereen een aanrader die in 1 x wilt slagen. Nogmaals René…. bedankt voor alles… groetjes van de geslaagde Daniel.

Rolinde Ouerghi-/Gerritsen uit Lelystad

Mijn rijbewijs halen, ik durfde en wilde eerst niet (bang dat ik het misschien niet meer zou kunnen), tot ik een leuke Facebook actie langs zag komen van Verkeersacademy Querido. Ik heb gebeld en een proefles was een feit. Na deze proefles had ik er direct heel veel zin in. Met René Querido heb ik relaxed gereden en ook veel gelachen. Ik had ook wat angst voor vrachtwagens maar met René naast me werd dat direct stukken minder. René… Bedankt!!

Daniel Meijer uit Lelystad

Het begon allemaal met wat informatie zoeken van verschillende rijscholen en de ervaringen vragen van mensen hoe zij het bij hun rijschool hebben ervaren. Het was voor mij best lastig om een keuze te maken aangezien ik heel nauwkeurig een keuze wilde maken.Totdat René Querido van Verkeersacademy Querido uit Lelystad bij mijn moeder op bezoek was om te praten over belastingaangiftes, btw etc. Op een gegeven moment raakte ik met René in gesprek en ik gaf aan snel te willen beginnen met rijlessen. Vanaf dat moment ging het snel en als snel volgde een gratis proefles en ik koos voor een pakket met 30 rijlessen, een tussentijdte toets en een praktijkexamen. Na de proefles was ik ervan overtuigd dat ik bij René fijn en relaxed kon lessen, puur omdat René heel rustig en duidelijk is met de uitleg van veel zaken. Ik voelde mij heel erg op mijn gemak wat overigens zeer belangrijk is als je gaat leren autorijden, Op een mooie zonnige woensdagmiddag in april haalde ik mijn rijbeijwijs en Ik was uiteraard erg blij en zeer opgelucht. de Verkeersacademy Querido is zeker een aanrader als rijschool dus zoek niet verder!

Linsey de Geus uit Weesp

Na een aantal gezellige leuke en vooral leerzame rijlessen heb ik vandaag mijn rijbewijs gehaald! Deze rijschool is zeker een aanrader!!

Glenn Jacobs uit Lelystad

Rijden bij René Querido was een geweldige ervaring! Na mijn proefles wist ik het meteen, Verkeersacademy Querido uit Lelystad wordt mijn rijschool. Wat me direct opviel was dat René Querido kalm, geduldig en op alles wat ik deed alert was. Ik voelde me erg prettig in de auto en ieder lesuur begon stipt op tijd, de lesuren worden tot op de laatste seconde gebruikt met leerzame lessen. 1 uur les is dus ook echt 1 vol uur! Om in 1 keer te slagen raad ik zeker Verkeersacademy Querido aan. Ook wil ik mijn werkgever Johan Tijink van KFC te Lelystad bedanken want mede door Johan heb ik nu mijn rijbewijs in 1 x gehaald!!