Eigen rijschool

Hulp bij het opzetten van je eigen rijschool.

Als je start met je eigen rijschool komt er heel veel op je af. Denk hierbij aan hoe ga ik me onderscheiden ten opzichte van andere rijscholen of hoe ga ik klassikale theorielessen verzorgen? Hoe ga ik mijn cbr leerlingen voorbereiden op een tussentijdse toets? Bij Verkeersacademy Querido komt dit allemaal aan de orde tijdens je opleiding.  Wij willen graag dat je na de rijinstructeur opleiding succesvol bent en blijft.

Voor alles wat je nodig hebt om rijinstructeur te worden kun je bij Verkeersacademy Querido terecht, dus fullservice!…….  denk hierbij aan professioneel studiemateriaal, studiemeetings, oefenexamens en een gegarandeerde stage waar je les gaat geven aan echte CBR-leerlingen.

Duur van de opleiding bij de Verkeersacademy Querido is 6 tot 8 maanden, het is deels een thuisstudie en je kunt rekenen op een unieke 1 op 1 begeleiding van je eigen Coach zodat je in je eigen tempo kunt studeren. De duur van de opleiding is zeer onderscheidend want bij veel opleiders duurt de opleiding veel langer omdat je klassikaal  naar een examen toewerkt.

Onze doelstelling is om klanten tevreden te stellen. Wij willen duidelijk en onderscheidend zijn.  Dat snelheid en kwaliteit daarbij hand in hand gaan bewijzen onze slagingspercentages over de afgelopen 15 jaar. Wij zijn hier bijzonder trots op en willen deze beslist zo houden en natuurlijk verbeteren. De aankomende rijinstructeurs in opleiding kunnen rekenen op betrouwbaarheid omdat wij gespecialiseerd zijn in het opleiden, trainen en begeleiden van rijinstructeurs.

 

 

Erik Huybregtse ging u voor, lees hier zijn verhaal:

 

Professioneel…. Kritisch…. Sfeer….. Zomaar een paar woorden die me te binnen schieten als het gaat over de lessen met René Querido van Verkeersacademy Querido. Ik heb het dan over mijn opleiding tot rijinstructeur. Als je iets wil leren wat met autorijlessen of met rijden volgens procedure te maken heeft, ga dan naar René. In een half jaar, van februari tot augustus heeft hij mij klaargestoomd voor het definitieve examen, met daartussen nog drie theoretische en een praktische rij-toets. Als je bij René denkt een 6 te halen voor je examen, dan heb je een 9. Deze instructeur gaat voor het puntje op de i. René, nogmaals bedankt!